logo
Social Links
Contact - B & O Verhuisservice
15363
page-template-default,page,page-id-15363,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Contact

Bel of stuur ons vrijblijvend een bericht

0343-754244

Fruitweg 52, 3981 PA Bunnik

info@benoverhuisservice.nl

06 -11834876

KvK nr: 58622136

4 Reactie's
 • Henk
  Geplaatst op 17:19h, 26 januari Beantwoorden

  Vorige week onze verhuizing door B&O verhuisservice laten uitvoeren. Wat een top bedrijf is dit! Super goede service en alle spullen zijn goed en veilig naar onze nieuwe woning gebracht. Mijn complimenten heren.

 • S. Hoeksma
  Geplaatst op 14:44h, 22 februari Beantwoorden

  Ik ben een vast klant van B&O Verhuisservice toen ze me vroegen om een recensie te schrijven op hun website heb ik dat ook meteen gedaan. Het is een fijn bedrijf om mee samen te werken vooral op mijn oude dag heb ik geen zin in zwaar sjouw werk, kortom B&O Verhuisservice levert top kwaliteit voor prijzen waar ik wel is het dubbele voor heb betaald.

 • M. Geeraerts
  Geplaatst op 20:13h, 28 maart Beantwoorden

  Zeker een aanrader de jongens werken hard en hebben ons schade vrij verhuist. De contact en afspraken verliep ook soepel.

  Dankjewel jongens hebben jullie prima gedaan!

 • Tonneke van der Sluijs
  Geplaatst op 13:48h, 23 april Beantwoorden

  Ik wil via deze weg onze grote dank kenbaar maken voor de enorme goede en vlotte verhuizing van alle spullen van mijn moeder naar het verzorgingshuis.
  Zo fijn dat de mannen de meubels veilig en zorgvuldig hebben overgebracht en ook geweldig dat de spullen die wij niet meer kunnen gebruiken, ook zijn meegenomen en voor de kringloopwinkel worden gebruikt of eventueel worden afgevoerd.

  De service en vriendelijkheid was erg fijn.

  Met vriendelijke groeten,
  Tonneke van der Sluijs.

Geef een reactie